Radio Martin - Zabavni radio

Radio Martin jedna je od najslušanijih radio postaja u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Program se emitira 24 sata dnevno na 90,3 i 101,8 MHz.

Osnovu programa čine domaća i strana popularna glazba isprepletene sa informativnim programom. Najslušaniji, većernji i noćni program sastoji se od specijaliziranih glazbenih emisija od kojih izdvajamo top liste, DJ Time i Domaće je domaće.

 
radio martin
Radio Martin - Emisije

Dance Top Lista

Subota 21:00 - 22:00 Ivan Pavlinić - D.J. Hot J

 

Top lista ima deset glazbenih brojeva za koje slušatelji glasuju u vrijeme trajanja iste putem telefona, ali i putem chata kao i na web stranici.

Top lista kao i emisija DJ Time prva je interaktivna emisija u Hrvatskoj koja se moze slušati, te slušatelji mogu aktivno u realnom vremenu glasovati te raspravljati o takvoj vrsti glazbe na posebnom chatu kojem se pristupa sa web stranice radia u vrijeme trajanja top liste. Posjetitlji su vecinom iz Hrvatske, no biljezimo ceste posjete iz Kanade, Njemacke, Amerike kao i ostalih djelova svijeta.
Plesna top lista je prva top lista u Hrvatskoj koja se prije par godina mogla gledati putem interneta, te je takav oblik interaktivnosti kasnije preuzet na par drugih Hrvatskih radio postaja.

 

Urednik top liste D.J. Hot J jedan je od najpoznatijih hrvatskih dj-a koji ima veliki krug poznastava sa stranim aktualnim dj-ima kao i sa vodecim stranim izdavackim kucama, sto samoj top listi osigurava premijerno pustanje singlova i uvijek najsvijeziju glazbu u Hrvatskom eteru vec par godina, koliko je plesna top lista i prisutna u hrvatskom eteru. Puno domaćih dj-a svoje setove orijentira prema plesnoj top listi radio Martina, a to dokazuje i suradnja sa portalom hrvatskog radio deejay-a, na kojem posjetitlji isto sudjeluju u glasovanju kao
i preslusavaju svih 10 singlova sto je za sada jos uvijek rijetkost u internet ponudi drugih top lista tj. radio postaja u Hrvatskoj. Vecina stranih web stranica kao referentu top listu sa najnovijom glazbom u Hrvatskoj upravo smatra plesnu top listu radio martina, dok cesti kontakti stranih izvodjaca kao i njihovih izdavackih kuca to samo i potvrdjuju.
Kratka (trajnje 60min), energicna te glazbeno poucna uvijek je zanimljiva slušateljima sa podrucja cijele Hrvatske, ali i slusateljima cijelog svijeta koje vole najnoviju plesnu glazbu (slusanje putem web streaminga radia).

 

90.3 % singlova sa Dance liste kroz pola godine postaju hitovi u vašim obližnjim klubovima i na ostalim radio postajama!

Ako želite saznati kako zvuči budućnost budite svake subote uz nas !

31.05.2017

SNIMKA SUČELJAVANJA

kanditata za drugi krug gradonačelnika Dugog Sela na ovoj poveznici.

17.05.2017

POPIS BIRAČKIH MJESTA

na području Dugog Sela, možete pogledati na ovoj poveznici.

27.02.2017

CJENIK ZA LOKALNE IZBORE 2017

Dodan je na ovo poveznici, a vise informacija možete doznati i putem poziva ne broj marketinga 012753444

29.01.2017

ŠIHTERICA

je osvježena, a njoj možete pronaći termine svojih omiljenih emisija, kao i svoje najdraže voditelje. Želimo Vam zabavno slušanje !

27.01.2017

STREAMING OD 0 DO 24

Vaš radio možete slušati putem mobilnih uređaja ili na vašim računalima kao i media playerima. U slučaju bilo kakvih pitanja i problema, pokuda te pohvala koristite ovaj link90.3 & 101.8 LIVE STREAMING

Program uživo

SLUŠAJTE NAS
uživo na internetu

Za slušanje vam je potreban "winamp"

live streaming

Trenutno u eteru:

Kontakt

Radio Martin

Bjelovarska 62
10360 Zagreb

+38512753666

+38512753777

info@radio-martin.hr

icq ID: 70537227

Marketing

tel: +38512753444

fax: +38512753235

info@radio-martin.hr

Download cjenika
 ::WORD::  ::PDF::

Design by 60nine
TiDo.net Internet Solutions