Radio Martin - Zabavni radio

Radio Martin jedna je od najslušanijih radio postaja u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Program se emitira 24 sata dnevno na 90,3 i 101,8 MHz.

Osnovu programa čine domaća i strana popularna glazba isprepletene sa informativnim programom. Najslušaniji, većernji i noćni program sastoji se od specijaliziranih glazbenih emisija od kojih izdvajamo top liste, DJ Time i Domaće je domaće.

 
radio martin
Radio Martin - Emisije

Danas Je Petak...

Petak 12:00 - 14:00 Nikola Martek

 

Ponedjeljak je dan – prvi u tjednu, utorak je isto dan i to drugi u tjednu, srijeda je skoro kao središnjica neke stranke, četvrtak je lijep dan –skoro uvijek, a petak? ; petak je jako, jako , jako lijep dan.

Izgleda da petkom kazaljke na satu idu malo brže, ne ono tik…tak, tik….tak već tiktaktiktaktiktak i tako do kraja radnog vremena.

Vijesti tipa « Cijene goriva idu gore» ili «Niko Kranjčar iz Dinama prešao u Hajduk» petkom imaju manju težinu – mislite si, pa što danas je petak.

No sad jedna druga situacija. Primjerice petak je, Gospodin X sjedi na svom radnom mjestu, ispija prvu jutarnju kavicu i razmišlja što sve treba napraviti kako bi uspješno završio radni tjedan, usput lista novine, preskače sve «socijalne teme « i onda uoči zanimljivi članak naslova « Nicole Kidman konačno otkrila razlog propasti braka s Tomom Cruiseom» i baš kad je imao namjeru pročitati što Nikica kaže, šef ga zove na razgovor…. vrati se, ali u uredu više nema novina, grozničavo traži okolo, ništa, usput sruši šalicu s ostatkom kave, «zafleka» svoje nove brižno ispeglane hlače na crtu (ili bez nje, sad to nije bitno), dođe mu da op…e, a onda se sjetiti da je petak i da nema razloga za uzrujavanje, jer petak je i onako dan za…., ma u stvar, petak je jedan jako , jako, jako lijep dan.

Nemojte dozvoliti da Vam netko ili nešto pokvari pripreme za zasluženi vikend.

Upravo ovakvu poruku svakoga petka od 09-12 sati u programu Radio Martina prenosi Vam urednik i voditelj emisije «Petak je dan za….», grlati – blago rečeno, duhoviti (onaj koji uglavnom ne priča o duhovima) razgovorljivi (onaj koji djeluje poput «razgovoruše»= kava koja se pije uz razgovor), slatkorječivi (onaj koji uglavnom govori o bajaderama;

1.bajadera: tip i vrsta čokoladnih bombona; 2.bajadera – indijska plesačica i pjevačica u hramu) i nadahnuti (onaj koji potiče drugu osobu na stvaralačku aktivnost i moralnu čvrstoćuNikola Martek.

Ne zaboravite petak je jako, jako, jako lijep dan, ali može biti još ljepši i zanimljiviji uz emisiju "Petak je dan za….."

 

…..na samom kraju evo i završetka priče Jedne druge situacije :

Gospodin X je nakon izvjesnog vremena na jednom mjestu u firmi (znate kojem) pronašao novine od onog petka i konačno saznao da je za propast braka Nicole Kidman i Toma Cruisea kriva vjenčanica koju je Nikica kupila četiri godine prije nego što je uopće upoznala Toma.

Nakon 5 godina konačno odgovor na pitanje; Tko je kriv?

Nije kuhar, već vjenčanica ili možda Nicole, ili nedostatak ljubavi, ili nedostatak sreće ili…možda Tomica….ili…ili…ili..

 

Želimo Vam ugodan vikend!!!

Upozorenje: Iza vikenda uvijek dolazi ponedjeljak.

Preporuka:  S pripremama glede upozorenja započnite u petak!

31.05.2017

SNIMKA SUČELJAVANJA

kanditata za drugi krug gradonačelnika Dugog Sela na ovoj poveznici.

17.05.2017

POPIS BIRAČKIH MJESTA

na području Dugog Sela, možete pogledati na ovoj poveznici.

27.02.2017

CJENIK ZA LOKALNE IZBORE 2017

Dodan je na ovo poveznici, a vise informacija možete doznati i putem poziva ne broj marketinga 012753444

29.01.2017

ŠIHTERICA

je osvježena, a njoj možete pronaći termine svojih omiljenih emisija, kao i svoje najdraže voditelje. Želimo Vam zabavno slušanje !

27.01.2017

STREAMING OD 0 DO 24

Vaš radio možete slušati putem mobilnih uređaja ili na vašim računalima kao i media playerima. U slučaju bilo kakvih pitanja i problema, pokuda te pohvala koristite ovaj link90.3 & 101.8 LIVE STREAMING

Program uživo

SLUŠAJTE NAS
uživo na internetu

Za slušanje vam je potreban "winamp"

live streaming

Trenutno u eteru:

Kontakt

Radio Martin

Bjelovarska 62
10360 Zagreb

+38512753666

+38512753777

info@radio-martin.hr

icq ID: 70537227

Marketing

tel: +38512753444

fax: +38512753235

info@radio-martin.hr

Download cjenika
 ::WORD::  ::PDF::

Design by 60nine
TiDo.net Internet Solutions