Radio Martin - Zabavni radio

Radio Martin jedna je od najslu╣anijih radio postaja u Zagrebu i ZagrebaŔkoj żupaniji. Program se emitira 24 sata dnevno na 90,3 i 101,8 MHz.

Osnovu programa Ŕine domaŠa i strana popularna glazba isprepletene sa informativnim programom. NajsluÜaniji, veŠernji i noŠni program sastoji se od specijaliziranih glazbenih emisija od kojih izdvajamo top liste, DJ Time i DomaŠe je domaŠe.

 
radio martin
Emisije
Danas na programu
Nedjelja 07:30 - 08:00
Srca Gore
Radio Martin
Nedjelja 09:00 - 12:00
Vikend Na Zabavnom Radiju
Aleksandra Herjavi├Ž
Nedjelja 18:00 - 19:00
Biseri Mora
Ðurða Habel
Nedjelja 19:00 - 19:30
Rodna Gruda
Slavica ┬ęarovi├Ž
Nedjelja 20:00 - 21:00
Igra├Ęka Vjetrova
Slavica ┬ęarovi├Ž
Nedjelja 21:00 - 24:00
Na Kraju Tjedna
Slavica ┬ęarovi├Ž
Nedjelja 21:00 - 24:00
Glazba Za Slu┬╣anje
Nikola Martek
Ponedjeljak 00:00 - 06:00
Najljep┬╣e Pjesme Zabavnog Radija
Ðurða Habel
Ponedjeljak 05:00 - 09:00
Vickova Budilica
Trpimir Vickovi├Ž
Radio Martin - Emisije

Danas Je Petak...

Petak 12:00 - 14:00 Nikola Martek

 

Ponedjeljak je dan – prvi u tjednu, utorak je isto dan i to drugi u tjednu, srijeda je skoro kao sredi┬╣njica neke stranke, ├Ęetvrtak je lijep dan –skoro uvijek, a petak? ; petak je jako, jako , jako lijep dan.

Izgleda da petkom kazaljke na satu idu malo br┬że, ne ono tik…tak, tik….tak ve├Ž tiktaktiktaktiktak i tako do kraja radnog vremena.

Vijesti tipa « Cijene goriva idu gore» ili «Niko Kranj├Ęar iz Dinama pre┬╣ao u Hajduk» petkom imaju manju te┬żinu – mislite si, pa ┬╣to danas je petak.

No sad jedna druga situacija. Primjerice petak je, Gospodin X sjedi na svom radnom mjestu, ispija prvu jutarnju kavicu i razmi┬╣lja ┬╣to sve treba napraviti kako bi uspje┬╣no zavr┬╣io radni tjedan, usput lista novine, preska├Ęe sve «socijalne teme « i onda uo├Ęi zanimljivi ├Ęlanak naslova « Nicole Kidman kona├Ęno otkrila razlog propasti braka s Tomom Cruiseom» i ba┬╣ kad je imao namjeru pro├Ęitati ┬╣to Nikica ka┬że, ┬╣ef ga zove na razgovor…. vrati se, ali u uredu vi┬╣e nema novina, grozni├Ęavo tra┬żi okolo, ni┬╣ta, usput sru┬╣i ┬╣alicu s ostatkom kave, «zafleka» svoje nove bri┬żno ispeglane hla├Ęe na crtu (ili bez nje, sad to nije bitno), do├░e mu da op…e, a onda se sjetiti da je petak i da nema razloga za uzrujavanje, jer petak je i onako dan za…., ma u stvar, petak je jedan jako , jako, jako lijep dan.

Nemojte dozvoliti da Vam netko ili ne┬╣to pokvari pripreme za zaslu┬żeni vikend.

Upravo ovakvu poruku svakoga petka od 09-12 sati u programu Radio Martina prenosi Vam urednik i voditelj emisije «Petak je dan za….», grlati – blago re├Ęeno, duhoviti (onaj koji uglavnom ne pri├Ęa o duhovima) razgovorljivi (onaj koji djeluje poput «razgovoru┬╣e»= kava koja se pije uz razgovor), slatkorje├Ęivi (onaj koji uglavnom govori o bajaderama;

1.bajadera: tip i vrsta ├Ęokoladnih bombona; 2.bajadera – indijska plesa├Ęica i pjeva├Ęica u hramu) i nadahnuti (onaj koji poti├Ęe drugu osobu na stvarala├Ęku aktivnost i moralnu ├Ęvrsto├ŽuNikola Martek.

Ne zaboravite petak je jako, jako, jako lijep dan, ali mo┬że biti jo┬╣ ljep┬╣i i zanimljiviji uz emisiju "Petak je dan za….."

 

…..na samom kraju evo i zavr┬╣etka pri├Ęe Jedne druge situacije :

Gospodin X je nakon izvjesnog vremena na jednom mjestu u firmi (znate kojem) prona┬╣ao novine od onog petka i kona├Ęno saznao da je za propast braka Nicole Kidman i Toma Cruisea kriva vjen├Ęanica koju je Nikica kupila ├Ęetiri godine prije nego ┬╣to je uop├Že upoznala Toma.

Nakon 5 godina kona├Ęno odgovor na pitanje; Tko je kriv?

Nije kuhar, ve├Ž vjen├Ęanica ili mo┬żda Nicole, ili nedostatak ljubavi, ili nedostatak sre├Že ili…mo┬żda Tomica….ili…ili…ili..

 

®elimo Vam ugodan vikend!!!

Upozorenje: Iza vikenda uvijek dolazi ponedjeljak.

Preporuka:  S pripremama glede upozorenja zapo├Ęnite u petak!

21.11.2017

DAB EMITIRANJE

Iako po├Ęetkom na┬╣eg emitiranja mali, radio Martin je uvijek rastao te pratio najnovije trendove vezane za emitiranje i produckiju programa. Danas s ponosom mo┬żemo objaviti da nas mo┬żete eksperimentalo slu┬╣ati putem digitalnih radio prijemnika na podru├Ęju velikog djela Hrvatske.

04.09.2017

┬ęIHTERICA

je osvje┬żena, a njoj mo┬żete prona├Ži termine svojih omiljenih emisija, kao i svoje najdra┬że voditelje. ┬«elimo Vam zabavno slu┬╣anje !

27.01.2017

STREAMING OD 0 DO 24

Va┬╣ radio mo┬żete slu┬╣ati putem mobilnih ure├░aja ili na va┬╣im ra├Ęunalima kao i media playerima. U slu├Ęaju bilo kakvih pitanja i problema, pokuda te pohvala koristite ovaj link90.3 & 101.8 LIVE STREAMING

Program użivo

SLUęAJTE NAS
użivo na internetu

Za slu╣anje vam je potreban "winamp"

live streaming

Trenutno u eteru:

Kontakt

Radio Martin

Bjelovarska 62
10360 Zagreb

+38512753666

+38512753777

info@radio-martin.hr

icq ID: 70537227

Marketing

tel: +38512753444

fax: +38512753235

info@radio-martin.hr

Download cjenika
 ::WORD::  ::PDF::

Design by 60nine
TiDo.net Internet Solutions